Bowlen.nl  
  vrijdag 18 september 2020 Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Informatie en inschrijfformulier voor NJTL 2017-2018 online

maandag 12 juni 2017

Het huidige seizoen is bijna ten einde en dus kijken we vooruit naar het nieuwe seizoen, waarin we ook weer regionale wedstrijden spelen voor de Nationale Jeugd Trio League 2017-2018. Inschrijven is nu mogelijk!

 

NJTL

De trioleague voor de jeugd is de opzet naar de NTL voor de senioren. Tijdens de NJTL maken jeugdige bowlers kennis met het spelen in teamverband, het samenwerken met een trainer/coach en het spelen tegen andere verenigingen. Het is een mooie gelegenheid om dat gene waarop getraind is op de baan in de praktijk te brengen.

 

Ook in 2017-2018 wordt deze league georganiseert door RCT Noord-Brabant. Op 24 mei hebben alle verenigingen een uitnodiging ontvangen, met daar het inschrijfformulier bijgevoegd. Onderstaand zijn deze twee documenten te downloaden. Inschrijven voor de NJTL kan nog tot uiterlijk 15 juni, dus wacht er niet te lang mee.

 

Klik hier voor de uitnodiging en informatie

Klik hier voor het inschrijfformulier

 

We zien de aanmeldingen graag tegemoet. Voor eventuele vragen, neem per mail contact op met coördinator Bep Klaassen - Van Persie.<< Terug naar nieuwsberichten