Bowlen.nl  
  dinsdag 22 oktober 2019 Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

BV Den Bosch en BV Tilburg grote winnaars voorronde Stedenontmoeting Jeugd

dinsdag 2 mei 2017

Zaterdag 29 april waren wij te gast in Bowling Maaspoort in 's-Hertogenbosch voor de regionale voorronde van de Stedenontmoeting Jeugd 2016-2017. In drie categoriën werd gestreden om de winst en daarmee een plek in de landelijke finale.

 

Deze landelijke finale wordt op zaterdag 27 mei geroganiseerd in Claus Bowling te Hoofddorp. Het pupillenteam van BV Den Bosch zien we daar zeker terug. Zij waren het enige deelnemende team in de jongste leeftijdscategorie. Over 10 games bakerformat gooiden zij 1428.

 

Bij de Aspiranten en Junioren was er meer concurrentie voor de winst. Toch ging ook hier het thuisspelende BV Den Bosch er met de winst vandoor. Met 1888 bleven ze BV Tilburg voor. Die vereniging was wel de beste bij de junioren. Met 1842 werd de 1639 van BV Den Bosch verslagen. De Eindhovense BV werd derde.

 

Foto's van de voorronde vind je hier. We wensen alle finalisten alvast veel succes op 27 mei in Hoofddorp! Neem de bekers mee terug naar Brabant.<< Terug naar nieuwsberichten