Bowlen.nl  
  dinsdag 22 oktober 2019 Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

BV Den Bosch wint voorronde Stedenontmoeting Senioren 2016-2017

maandag 23 januari 2017

In Bowling & Partycentrum De Maaspoort kwamen zondag 22 januari teams van BV Oosterhout, Eindhovense BV en BV Den Bosch bij elkaar om de sportieve strijd om het finaleticket met elkaar aan te gaan.

 

Na vier games waarin de dames- en herenteams punten bij elkaar speelden voor de vereniging kwam BV Den Bosch als winnaar uit de bus. Met een total pinfall van 7889 bleven zij de Eindhovense BV ruim 400 pins voor: 7460 stond voor hen op het bord. BV Oosterhout maakte met 6624 de eindstand compleet. 

 

De hoogste game werd al direct in de 1e game op het bord gezet. De heren van de Eindhovense BV kwamen tot 1095. De hoogste individuele game werd juist tot het laatst bewaard. Emile Wouters sloot het evenement af met een geweldige 299.

 

Klik hier voor de volledige eindstand.

Klik hier voor alle teamscores.

Klik hier voor alle individuele scores.

 

Wij bedanken Bowling & Partycentrum De Maaspoort voor de gastvrijheid en BV Den Bosch voor het gastheerschap en de dagorganisatie. Het winnende team wensen we veel succes tijdens de landelijke finale! Klik hier voor meer informatie over die landelijke finale.<< Terug naar nieuwsberichten